Kajak

0 kr/dag
Hyrtid
Produktbeskrivning:

Hyr kajak

Upplev Järvsö´s vackra natur från vattnet, hyr en kajak och ta en tur på Ljusnan. Vi har vår uthyrning av kajaker vid båthamnen i Järvsö vid Stenegård. Tipset är att starta paddlingen här och paddla tillbaka igen då man är klar. Eller så hämtar vi upp er någonstans längre ned i Ljusnan.

Kajakerna vi hyr ut är stabila och passar nybörjare såväl som vana paddlare.

För närvarande har vi kajaker för ca 20 personer,  både enmanskajaker samt tvåmanskajaker. Om fler kajaker önskas kontakta oss i god tid så löser vi det.

För fler uthyrningsställen i Hälsingland besök Näsviken Kajak & Fritids hemsida:

www.nasvikenkajak.se

Vägbeskrivning

Att hitta till kyrkstallallarna är enkelt, kommer du från centrala Järvsö och passerar älvbron så ligger de efter 50m på vänster sida. Vill man knappa in en adress på sin GPS så kan man ange Stene Hybovägen 1 som är adressen till fastigheten precis bredvid stallarna. Se också kartan under turtips nedan.

Turtips

Det finns två turer som är vanligast att man paddlar, dels den kortare turen runt Kyrkön som tar ca 1 timme i lugn tempo och sedan den lite längre turen runt Torön som tar 3-4 timmar i lugnt tempo. Båda turerna passar ovana paddlare och är lättpaddlade.

Vill man paddla längre så är tipset att paddla till Orbaden ca 3 mil nedströms. Flera platser att övernatta med tält finns efter vägen ifall man vill dela upp paddlingen på två dagar.

Vi utgår alltid från båthamnen nedanför Stenegård i Järvsö och vanligast är att man också paddlar tillbaka hit igen. Vi kan ordna hämtning om det önskas.

Det finns också turer i Ljusdal och turer innehållande forsar kontakta oss för mer info.
Artikelnummer:
Kajak