Riverboard

 

Följ med Upplev Järvsö på en hisnande tur i Ljusnans forsar på riverboard. Vi simmar över och genom forsarnas vågor och valsar, en upplevelse av forsen på riktigt nära håll. Simkunnighet erfodras och aktiviteten är fysiskt krävande. Vi har alltid guider nära till hands som hjälper till och det går att anpassa om det skulle kännas för ansträngande för någon av deltagarna.

Bokas minst två dagar i förväg. För övriga tider och bokning närmare än två dagar, ring Upplev Järvsö på 0702-555816.

Forsen vi paddlar i är i klass 3 (medelsvår, typ röd backe på skidor eller med cykel)

Tid: ca 3 timmar totalt (inkl ombyten).

Antal deltagare: 4-11

Åldersgräns: 12 år

Säsong: Juni-September

I priset ingår utbildad instruktör och lån av våtdräkt, flytväst, hjälm, simfötter, skor och riverboard. Medtag egna badkläder.

Var?

Vi håller till i Edängeforsen i Ljusnan strax söder om Ljusdal (ca 5 km) och ca 15 km norr om Järvsö. Enklast hittar man genom att åka till Ljusdals golfbana och där följa vägen som övergår till grusväg och korsar golfbanan. Från golfbanan är det ca 3,5 km till forsen. Där ligger kanotklubbens stuga som vi håller till vid. Åker man för långt kommer man till en vändplan ca 200m förbi stugan. Då är det bara att vända tillbaka och stanna vid första huset. Vi kan också samlas vid Järvsö Bergscykelpark och följas åt till forsen.

Viktig information:

    • Vi har ett stort säkerhetstänk i företaget och arbetar efter gällande bestämmelser

    • Våra guider är välutbildade och licensierade av Transportstyrelsen.

    • Aktiviteten kräver att deltagarna kan simma och är nyktra!

    • Aktiviteten sker på egen risk.

 

Skriv i namn för de som skall utföra aktivitet för att underlätta vid uthämtning av utrustning. Är ni fler i sällskapet klicka på "lägg till” för att addera person efter ni valt aktivitet för den föregående personen.

Person 1 Lägg till

Ta bort

1Namn2Välj datum