Riverboarding Start 13.00

  0 kr/dag
  Ålder
  Storlek
  Sko Stlk
  Produktbeskrivning:

  Riverboard

  Följ med Upplev Järvsö på en hisnande tur i Ljusnans forsar på riverboard. Vi simmar över och genom forsarnas vågor och valsar, detta ger en möjlighet att uppleva forsen på riktigt nära håll. Simkunnighet erfodras. Aktiviteten är fysiskt krävande, man blir ordentligt trött, men vi hjälper till och vi är alltid nära till land så det går att anpassa om det skulle kännas för ansträngande.

  Tid: ca 3 timmar totalt (inkl ombyten).

  Antal deltagare: 4-11 pers

  Åldersgräns: 12 år

  Säsong: Juni-September I priset ingår utbildad instruktör, riverboard, våtdräkt, flytväst, hjälm, simfötter och skor. Medtag egna badkläder samt någonting att dricka (man blir törstig efter ett par timmar på älven).

  Vi håller till i Edängeforsen i Ljusnan strax söder om Ljusdal (ca 5 km) och ca 15 km norr om Järvsö. Enklast hittar man genom att åka till Ljusdals golfbana och där följa vägen som övergår till grusväg och korsar golfbanan. Från golfbanan är det ca 3,5 km till forsen. Där ligger kanotklubbens stuga som vi håller till vid. Åker man för långt kommer man till en vändplan ca 200m förbi stugan. Då är det bara att vända tillbaka och stanna vid första huset.

  Viktig information:

  • Åldersgräns 12 år
  • Vi har ett stort säkerhetstänk i företaget och arbetar efter gällande bestämmelser
  • Våra guider är välutbildade och licensierade av Transportstyrelsen.
  • Aktiviteten kräver att deltagarna kan simma och är nyktra!
  • Aktiviteten sker på egen risk.

  För mer information maila info@upplevjarvso.se eller ring 0702-555 816.
  Artikelnummer:
  Riverboarding 13.00